I Lindal Hus er vi eksperter på å bygge små og store bygg i tre

Uansett hvilket utgangspunkt du har kan vi hjelpe deg. Klikk deg frem til ønsket tjeneste i oversikten.

Vi bygger hus

Klar for å bygge ny bolig? Uansett hvilket utgangspunkt du har kan vi i Lindal Hus hjelpe deg, enten du har en idé om hvordan boligen skal se ut, har egne skisser eller har fått en arkitekt til å tegne ferdig drømmehuset. Mange beslutninger skal tas og vi gir deg råd og veiledning for å finne de rette løsningene for deg og din bolig.

Vi har tegnet noen husmodeller med kostnadseffektive og gode planløsninger. Ta gjerne en titt for å se om dette kan være noe for deg.

Hus-Tromoya
Når besluttningen er tatt å du er klar for å bygge boligdrømmen, hjelper vi deg gjennom alle trinnene i byggeprosessen. Se trinnene i byggeprosessen her.
Vidsyn-eksterior-1-1

Vi bygger hytter

Vi har bygget mange flotte hytter opp gjennom årene, og opparbeidet oss god kompetanse på skreddersydde hytter tilpasset ulike terreng.

Vi setter opp tilbygg og påbygg

Ønsker du et tilbygg som øker grunnflaten på boligen din, eller et påbygg som utvider i høyde? Vi bygger for deg.

Trenger du hjelp fra arkitekt til å få tegnet ut løsningene, kan vi hjelpe deg med det. Vi kan også hjelpe deg med planlegging og søknader.

Tilbygg
Doktorboligen

Vi rehabiliterer og pusser opp

Vi hjelper deg med alt fra småjobber til totalrehabiliteringer. Enten du ønsker å endre planløsning, skifte ut materialer eller gjøre boligen mer energieffektiv. Vi har lang erfaring med alle typer boliger, og vil hjelpe deg med å finne gode løsninger for din bolig.

 Vi har dyktige håndverkere som er spesielt gode på tradisjonelt håndverk og rehabilitering av eldre sørlandshus. Både med tanke på å bevare huset i samme stil som opprinnelig eller ved ønske om å gjøre om til moderne boliger. God fagkunnskap ligger i bunn når vi hjelper deg med å se muligheter og løsninger for ditt hus.

 • Etterisolere vegger og råloft
 • Skifte ut kledning innvendig og utvendig
 • Legge nytt gulv
 • Pusse opp et enkeltrom
 • Endre planløsninger
 • Bytte ut vinduer
 • Skifte dører
 • Legge nytt tak

Oppussing av bad

Vi hjelper deg med det du trenger av tømrerarbeid og flislegging på badet ditt. Både smått og stort.

Ønsker du en komplett pakke på renovering har vi et samarbeid med Rørleggerfirma Erling Olsen og Arendal El-team. Da tar vi oss av alt, og du får kun en kontaktperson å forholde deg til. Jobben blir utført av firmaer med lang erfaring og suveren kvalitet. Badet ditt er i trygge hender og hele jobben blir selvsagt utført etter dagens lover og forskrifter.

Bad
Legge-skifer

Mur, flis og betong

I Lidal Hus har vi både murere og flisleggere, og i tillegg benytter vi våre kollegaer i LM Entreprenør på betong. Vi leverer høy kvalitet på utførelse, og du kan føle deg trygg på at du får et pent resultat som varer lenge.

 • Flislegging
 • Peis
 • Legge skifer
 • Grunnmur/ Ringmur
 • Støpeplate

Mindre håndverkstjenester

Trenger du hjelp til mindre jobber som bytting av vinduer, bygging av ny veranda, sette opp ekstra vegg eller legge nytt gulv? Vi hjelper med det du trenger. Ta kontakt så kan vi komme på en uforpliktende befaring.

Mindre-handverkstjenester-terrasse
IMG_3281

Vi bygger offentlige bygg

Lindal Hus har siden oppstart levert mange bygg til offentlig virksomhet som blant annet skoler, barnehager, omsorgsboliger, renseanlegg og administrasjonsanlegg.

Våre ansatte i alle ledd er løsningsorienterte og har fokus på at du som kunde får kostnadseffektive løsninger som ikke går på bekostning av kvalitet/ utførelsen.

Vi bygger større prosjekter med flere boliger

Vi bygger også for utbyggere av større boligprosjekter som ønsker å sette opp leilighetsbygg, flermannsboliger, rekkehus, eneboliger i kjede/ rekke og andre småhus.

Fra-brygga-2-IMG_7528
Lindalgruppen_sept_2023-77 2

Vi leverer også arkitekttjenester

Vi har et nært samarbeide med arkitektavdelingen (tidligere Halvorsen Arkitekter, Grimstad) i vårt søsterselskap Lindal Modul.

Arkitektkontoret har en rik historie innen bransjen. Som arkitekter er de dedikert til å levere kreative, funksjonelle og bærekraftige løsninger.

Arkitektkontoret har en  mangfoldige portefølje som inkluderer oppdrag for en rekke ulike kunder – fra offentlige instanser til private entreprenører, organisasjoner og enkeltpersoner. Uansett størrelsen på prosjektet, settes kundens behov og visjoner først for å skape resultater som inspirerer og begeistrer.

Skal du bygge næringsbygg?

Vårt søsterselskap, LM Entreprenør, er en pålitelige entreprenør på Sørlandet med ekspertise innen næringsbygg og betongarbeid. LM Entreprenør har erfaring med ulike typer næringsbygg, hvor det skapes funksjonelle og moderne bygg tilpasset den enkeltes virksomhetens behov, og hvor man kan kombinerer tradisjonelle stålbygg med moderne arkitektur i tre elementer fra egen fabrikk.

Subscribe to get 15% discount