Vi har tegnet ferdig noen husmodeller som vi enkelt kan tilpasse dine behov

Dette er kostnadseffektive og funksjonelle husmodeller.

Et moderne og praktisk hus

STØLEFJELL er en moderne bolig med god plass som utnytter innvendig areal til det fulle. I første etasje er det en åpen kjøkken- og stueløsning med store vinduer som gir et lyst og innbydende rom. I denne etasjen ligger også et soverom med eget bad tilknyttet, og et eget gjestetoalett ved inngangspartiet.

I andre etasje er det lagt opp til fire soverom, egen stue og et stort bad, med plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Tre utganger til veranda nede og oppe sikrer tilgang til sol hele dagen når været tillater det. I første etasje ligger terrassen skjermet for vind. I andre etasje er det utgang til verandaer foran og bak huset. Terrassen over carporten er på hele 50 m2. Denne boligen er godt lagt til rette for å utnytte fine sommerdager.

Funkishus med flere muligheter

RANDVIK er et fleksibelt funkishus over to etasjer. Her er det enkelt å gjøre endringer på huset. Hva med å bytte om på de to etasjene?

I første etasje er det lagt opp til et inngangsparti med skyvedørsgarderobe, kombinert bad og vaskerom, et soverom, og en åpen kjøkken- og stueløsning med store vinduer foran som slipper inn mye lys. Dør ut til terrasse med både en krok som gir le for vind og terrasse foran.

Går du videre opp i andre etasje finner du tre soverom, en bod som kan gjøres om til et ekstra bad, og en tv-stue. Fra tv-stuen finner du veien ut til en terrasse på nesten 40 kvadratmeter som går rundt to sider av huset.

Sjarmerende og innbydende enebolig over en flate

FAGERLI er et koselig og praktisk hus i tradisjonell stil over et plan. Huset har et sjarmerende inngangsparti med tilgang til både utvendig bod eller hoveddøren inn. Entréen leder inn til en gang med tre soverom, et bad og kombinert bod og vaskerom.

Videre inn i huset finner vi stuen som har vinduer på tre sider, noe som gir godt med lys inn i stuen. Stuen har også utgang til en lun terrasse, og nær tilgang til uteområdet. Kjøkkenet er åpent og praktisk.

Praktisk hus på en flate

LJØSTAD

Subscribe to get 15% discount