Bygger nytt hyttefelt i Risør

Lindal Hus har inngått samarbeid med Øysang Utvikling AS om å bygge 40 hytter på Øysang i Risør kommune. Neste uke lanseres hyttene for salg.

Daglig leder i Øysang Utvikling AS, Simen Gjelstad, er klar for å komme i gang med et prosjekt han har stor tro på vil slå godt an.

Rammeavtalen for 40 hytter er signert med Lindal Hus, og til sommeren skal en visningshytte stå ferdig i det nye feltet, Øysang Vest. Men allerede neste uke går startskuddet for salget.

Rettet mot en yngre generasjon

Svært moderne og tøff utforming, godt utnyttede romløsninger, kvalitet og rimelig pris. De fleste med utsikt til sjøen og den vakre kyststripa i Risør. Slik beskriver Gjelstad hyttene som skal bygges.

Tanken bak prosjektet er å gjøre hytter med nærhet til sjøen på Sørlandet tilgjengelig for flere.

– Det å kjøpe en hytte ved sjøen på sørlandskysten er i dag gjerne forbeholdt eldre med kapital. Med dette prosjektet ønsker vi å bygge hytter til en pris som gjør at flere kan få tilgang til de, sier Gjelstad og forteller videre at de ønsker å rette seg mot barnefamilier og en yngre generasjon.

Kjell Rune Lindal, daglig leder i Lindal Hus og Simen Gjelstad, daglig leder i Øysang Utvikling.

Fantastisk takterasse

Hyttene har en størrelse på 73 kvadratmeter fordelt på to etasjer. I første etasje er det tre soverom og bad, mens kjøkken og stue er plassert i andre etasje. På toppen kroner en takterrasse på hele 40 kvadratmeter, med 360 graders utsikt og sol fra morgen til kveld.

Sjøen kan man se fra både store vinduer i andre etasje og takterrassen. Derav navnet Vidsyn på hyttemodellen. Øysang Utvikling har brukt drone for å forsikre seg om at de fleste får denne utsikten, også de som er noe mer tilbaketrukket.

– Vi har bildemateriell som viser hvilken utsikt kunden får på de ulike tomtene. Alle har kjempeutsikt.

Hyttene kan leveres med tilvalg. Da er det blant annet mulig å velge å sette inn et ekstra soverom.

Slik bli hyttene på Øysang Vest.

Subscribe to get 15% discount