Tre ansatte ble hedret for sin lange og betydningsfulle innsats for Lindal Hus

Fikk medaljer: Jan Lindal, Jan Ole Skjulestad og Erling Myre med beviset på lang og tro tjeneste.

Lørdag 3. desember 2022 holdt Lindal Gruppen med tilhørende selskaper julebord på Fevik Strand Hotel. Her fikk tre av de ansatte medalje for lang og tro tjeneste. Det var en verdig markering av tre bautaer som har bidratt enormt for bedriften i mer enn 30 år.

Gründer Jan Lindal startet i 1987 Lindal Hus på Vegårshei. Hovedvekten av arbeidet som utføres er oppføring av boliger og hytter for privatmarkedet, leilighetsbygg, rekkehus og ulike typer næringsbygg for både privat og offentlig virksomhet. Arbeidet utføres stort sett i region Sør, fra Kragerø til Kristiansand, men også utenfor. Gjennom årenes løp er det kommet flere selskaper til porteføljen. Organisasjonen består nå av Lindal Gruppen som hovedselskap, med datterselskapene Lindal Hus, Ljøstad Maskinutleie, Halvorsen Arkitekter, Lindal Eiendom, Porsveien 23, Husfjell og de to ferskeste er Lindal Modul som hadde oppstart 1.8.2022 og LM entreprenør som startet opp i begynnelsen av september. Jan er fremoverlent og har mange jern i ilden, og er hele tiden på jakt etter nye prosjekter og utviklingsmuligheter.

Erling Myre startet som tømrerlærling hos Lindal Hus i juli 1987 og har jobbet seg oppover, og i dag er han prosjektleder og bemanningsansvarlig i bedriften. Erling er en stødig kar og godt likt av kollegaer og kunder. Han er faglig dyktig og har en væremåte som gjør alle rundt ham trygge. Erling er også lærlingsansvarlig i bedriften og jobber hardt for å få flere til å velge yrkesfag. Da spesielt innen områdene tømrer-, murer- eller betongarbeider.

Jan Ole Skjulestad startet hos Lindal Hus i 1989 som tømrer. Han har vært med på mange store og små prosjekter som tømrer og formann, og er i dag anleggsleder for større prosjekter. Jan Ole har en evne til å havne på de mest utfordrende prosjektene, noe han gang på gang har bevist at han mestrer til fulle. Gjennom å være løsningsorienter, fleksibel og utholdende, har han løst de mange utfordringer som har dukket opp gjennom mer enn 30 år. Videre har Jan Ole vært med å lære opp nye tømrere i bedriften og bidratt til verdiskapning i bedriften over alle disse årene. Disse tre har stått sammen i oppturer og nedturer, og i tøffe perioder hvor alt så mørkt ut, har alle tre brettet opp ermene og tatt i et ekstra tak. Og sammen har disse på hver sin måte vært med til å utvikle Lindal Gruppen fra å være et lite snekkerfirma med få ansatte til å bli en stor bedrift, med 8 underselskap og rett under 80 ansatte.  

Subscribe to get 15% discount